lauantai 28. tammikuuta 2012

Turtles-muffineita ja sisustusjuttuja

Pakkanen paukkuu nurkissa ja aurinko on paistanut eilen ja tänään aivan ihanasti. Eilen oli vapaapäiväkin ja auringonpaisteen inspiroimana kannoin matot pihalle pakkaseen raikastumaan ja pesin lattiat. Ihanan siistiä taas. Olin myös lupautunut tekemään kaverin pojan 4v synttäreille Turtles-aiheisia muffinseja ja niitä sitten leivoin siivouksen päälle.

Turtlesit on tehty vaahtokarkkimassasta (kaupasta ostetusta) ja maalattu pastaväreillä. Muffinseissa on reilun kokoisia suklaanpalasia ja päälle on pursotettu pastaväreillä värjättyä kermavaahtoa. Kermavaahdon sekaan laitan aina tomusokeria. Se toimii mielestäni parhaiten pursotusten kannalta ja lisäksi antaa ihanan pehmeän maun. Ai niin ja turtlesit on tehty vapaalla kädellä eli eivät ole ihan symmetrisiä keskenään.





Ja sitten sitä sisustusta... Löysin tässä yhtenä päivänä kirpparilta tälläisen ihanan leipälaatikon. Olen jo hetken haeskellut valkoista leipälaatikkoa, mutta ei ole vain sattunut mieleistä kohdalle. Tästä tykkäsin, mutta kuvassa se ei vain oikein pääse oikeuksiinsa.


Tänään töiden jälkeen poikkesin HongKongiin hakemaan imuripusseja ja sieltä tarttui mukaani tälläinen ihana pieni jakkara. Olen tuollaisesta vähän haaveillutkin ja nyt sellainen osui kohdalle. Hintakin oli mielestäni ihan ok - 19,90.


Se löysi paikkansa olohuoneen nurkasta ja on mielestäni aivan ihana. 6v tyttö kysyi, että miksi minä tykkään aina laittaa kaiken sillä tavalla vähän vinoon. Hauska huomio taas lapselta.



Tälläistä tänne Narniaan siis tänään. Huomenna tulee pikkusisko miesystävänsä kanssa kyläilemään ja tarkoituksena on herkutella omatekoisella pitsalla ja lapsille lupasin, että leivon muffinsejakin. Eiliset muffinsit lähti kaikki sinne kaverin lapsen synttäreille.

-Nanne-

1 kommentti: