keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Hyvä päivä!!!!

Mies soitti juuri ja sai siis hyviä uutisia! Rintalastan alla olevat muutokset eli ne hiukan suurentuneet imusolmukkeet oli hieman pienentyneet siitä mitä ne on olleet alunperin 1,5v sitten. Ja veriarvot olivat hyvät.

Tämän 1,5v aikana ne imusolmukkeet on pysyneet joko samana tai kasvaneet hiukan, siis joitakin muutamia millejä. Miehen työpaikalla on homeongelma ja mies vaihto nyt pari kuukautta sitten työpisteensä eri rakennukseen ja on nyt homeettomassa tilassa. Lääkäri oli sanonut, että mahdollisesti tämä imusolmukkeiden suurentuminen voi siis olla ihan homeesta johtuvaakin. Miehellä on muitakin homeen aiheuttamia oireita ollut. Puolen vuoden päästä otetaan taas uudet kuvat ja jos edelleen pienentyneet niin lääkäri oli sitä mieltä, että koko jutun voi pistää homeen piikkiin.

Huhhuh! Onneksi ei nyt taas tarvitse stressata tuota. Miehellä kesti siellä, kun sai jonkun rokotteen ja lääkäri ajantasaisti rokotekorttia muutenkin niin minä hermoilin täällä kotona jo aivan järjettömästi. Olin ihan varma, että siellä on kerrottu syövän uusineen ja selitetään hoitomuotoja jne,kun ei siellä vastaanotolla muuten niin kauhean pitkään mene.

Onneksi mulla on vapaapäivä etten ole ollut töissä hyppimässä seinille. :) Nyt saa hyvillä mielin mennä ruuanlaittoon.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti