torstai 12. tammikuuta 2012

Näpertelyä

Kakkukoristeita on kiva tehdä,mutta minulla vain tuntuu olevan valitettavan vähän aikaa niiden tekemiseen. Laitan tähän vielä pari kuvaa noista edellisen postauksen koristeita. Harmi ettei ole vamista kakkukuvaa.



Lauantaina on pojan lentopalloturnaus ja sinne pyydettiin vanhemmilta kanttiiniin suolaista ja makeaa myytävää. Minä sitten lupauduin leipomaan muffinseja, koska ne on nopeita ja helppoja tehdä. Sain kuitenkin päähäni, että täytyyhän niitä muffinseja vähän koristella ja tänään näpertelin vaahtokarkkitaikinasta lentopalloja. Niistä tuli hauskannäköisiä ja ajattelin pursottaa kermavaahtoa muffinsien päälle ja laittaa lentopallot siihen päälle koristeeksi. Ehkä jotain strösseliä vielä lisäksi. Katsotaan nyt. Eniten jännittää se, että miten mies mahtaa saada ne muffinsit paikan päälle ehjinä. Toivotaan kuitenkin, että onnistuu. :) Poika itse oli tosi tyytyväinen, kun näki koristeet.

Huomenna on siis tiedossa vielä muffinsien leipomista ja nuutipukkeilemaankin pitäisi tyttöjen kanssa illalla ehtiä. Pojalla on lentopalloharkat ja itse aion mennä combattiin hikoilemaan. Tällä viikolla olenkin ollut ahkera tuon kuntoilun suhteen. Tai no ainahan sitä tulee aika paljon juostua noilla tunneilla, mutta nyt olen treenaillut myös kotona iltaisin. Olen aina inhonnut tuota järkyttävästi tilaa vievää jumppapalloa minkä mies on tänne tuonut, mutta nyt olen tutustunut itsekin siihen. Muuten ohjelma on tällä viikolla ollut cx worx, sh'bam ja combat ja huomenna vielä siis combat. Katsotaan sitten ehtiikö sunnuntaina vielä spinningiin. Treenaamisesta tulee aina hyvä olo! :)

Nyt on kuitenkin hammaspesun aika. Koitan ehtiä perehtymään siihen lonkkaluksaatio-postaukseenkin lähipäivinä, jos siitä vaikka joku saisi kaipaamaansa vertaistukea itselleen.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti