torstai 5. tammikuuta 2012

Töitä ja ostoksia

Yhdeksän tunnin työpäivä hujahti toisaalta nopeasti,mutta olin kyllä aivan puhki viimeisen asiakkaan jälkeen. Kiva päivä oli, kun oli sekä kynsiä että kampaamon puolella töitä. Ja mukavia asiakkaita. :)

Kotiin pyöräilin kieli keskellä suuta. Välillä oli sohjoa ja tuntui, että pyörä karkaa käsistä ja hetken päästä taas jäisiä uria ja taas tuntui, että pyörä vipattaa miten sattuu. Mutta pääsin kaatumatta kotiin asti.

Eräs kaveri tuli illalla hakemaan minulta tekemäni kakkukoristeita. Pyysi tekemään nuoremman lapsensa 1v kakkuun koristeita ja tälläisiä niistä sitten tuli:



Kuvissa toi helmiäistomuväri loistaa jotenkin ihan liikaa. Tomusokeriakin tuossa on kauheasti näkyvissä,mutta lisäsin sitä ettei koristeet vaan jämähdä alustaansa ennen kakun päälle laittamista. Toivottavasti koristeet päätyvät ehjinä kakun päälle asti. Tein ylimääräisiä kukkasiakin. Niitä voi käyttää sitten mihin tarvitsee.

Näitä on kyllä aina kiva tehdä. Harmi vaan ettei aina aika meinaa riittää kaikenlaiseen mihin itse tahtoisi. Lisään tähän vielä kuvan kakkukoristeesta minkä tein hyvin pikaisella varoitusajalla kaverin lapsen nimpparikakun päälle. Idea tuli ihan yhtäkkiä siinä, kun omat lapset kokosi palapelejä. Valitettavasti mulla on tästä vain kännykällä hätäisesti räpsäisty kuva, kun koriste tosiaan tuli tehtyä kiireellisesti ja myös toimitus oli sen mukainen joten unohdin kuvata sen.


Ilta on mennyt tänään tässä koneella sen jälkeen, kun sain lapset nukkumaan. Mies lähti heti töistä tultuani kaverinsa luokse pelaamaan lautapelejä (harrastaa niitä) ja minä vain jotenkin jämähdin tähän. Mitään suunnitelmia ei kyllä ollut sen kummemmin kuin että aioin katsella televisiota. Päädyin kuitenkin tonkimaan nettiä ja ensin tuli tehtyä pieni tilaus Meandille, kun siellä oli kaikki webshopin tuotteet -70% ja sitten vielä tilasin tytöille välikausivaatteet Ticketiltä. En ole aiemmin testannut kyseistä merkkiä, mutta nyt päätin testata vaihtelun vuoksi sitä. Pojalle en arvannut tilata ja onkin ehkä parempi hakea urheilukaupasta sitten yhdessä jotain sopivaa. Tosin eilen ostin pojalle alesta aivan ihanan North Bendin turkoosin sinisen välikausitakin. Maksoi 24e, ovh 79,90. :) Tuntuu kyllä, että tuollaisella 8v pojalla on ihan sama mitä on päällä, kun kaikki kuitenkin räjähtää käsiin. :D Samalla tavalla tuntuu siis kestävän käyttöä halvemmat ja kalliimmat vaatteet ja kengät. En ymmärrä mitä ne pojat tuolla oikein tekee, mutta kummasti vaan tuntuu kaikki hajoavan. Onneksi tyttöjen vaatteet on vielä säästyneet ehjinä.

Mutta nyt alkaa kello olla jo sen verran, että saa hipsiä vähitellen hammaspesulle ja nukkumaan. Huomenna onkin sitten loppiainen. :)

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti