maanantai 23. tammikuuta 2012

Lisää lunta

Taas sataa iloisesti lisää lunta. En ole mikään talvi-ihminen todellakaan, mutta luminen maisema on kaunis. Ja onhan se ihanaa, että lapsilla piisaa ulkona touhua tuolla lumessa.

Eilen käytiin vihdoinkin anoppilassa "jouluruualla". Tapaninpäivänä piti alunperin sinne jo mennä, mutta myrskyn takia ei päästy lähtemään ja sen jälkeen meno on vain siirtynyt milloin mistäkin syystä. Kotiin tullessa poikettiin vielä äänestämäänkin. Äänestyksen tuloksia seurailtiin tässä illalla muiden iltapuuhien lomassa ja mies pelasi keskimmäisen tytön kanssa telkkarin edessä Muuttuvaa labyrinttia vielä ennen nukkumaanmenoa. Tytöllä on torstaista asti ollut ääni pelkkää pihinää ja kurkku hieman karhea, mutta muuten ihan normaali vointi. Itselläni ollut kurkku myös hiukan outo lauantai-illasta lähtien.


Tänään oli aamulla ensimmäisenä ohjelmassa pojan hammaslääkärikäynti. Tai oikeastaan suuhygienistillä kävimme. Poika saa piakkoin jonkinlaiset oikomisraudat ja perjantaina käytiin ottamassa röntgenkuvat ja tänään tehtiin ne sellaiset muotit hampaista. Hienosti sujui, vaikka ei se todellakaan ole mitään hauskaa, kun sitä mössöä tungetaan suuhun ja meinaa oksennus tulla. Poika oli kuitenkin reipas ja sanoi ettei se niin kauheaa ollut mitä etukäteen jännitti. Helmikuun alussa on se varsinainen käynti siellä oikojalla ja kuullaan mitä aletaan tekemään. Varmaan jotain samanlaista mitä itsellenikin on tehty, en vain tiedä miten paljon ne raudat on muuttuneet vai onko muuttuneet yhtään.

Kahden aikaan onkin vuorossa jännää, kun menemme katsomaan sitä taloa mistä jo kirjoitinkin. Edelleen ristiriitaiset fiilikset, kun en osaa sanoa mikä olisi tässä kohtaa parasta. No se tietysti selvittää paljon, kun nähdään onko talo lopulta sellainen mitä kuvitellaan.

Tiimariin pitäisi myös varmaan suunnistaa. Posti toi tälläisen kirjan minkä ostin Satumaa-kirjakerhosta. Meillä lapset tykkää hirveästi askarrella ja piirrellä kaikkea ja tässä on vaikka mitä hienoja ohjeita ja materiaalit niihin ei maksa paljoa ja monenlaista löytyy kotoa jo ihan valmiiksikin. Oli kyllä jopa odotettua ihanampi kirja.



Nyt tällä erää ei muita löpinöitä. Pitää ehtiä vielä tekemään jotain hommia ennen sitä talonäyttöä.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti