torstai 19. tammikuuta 2012

Nyt on pohdittavaa

Ensinnäkin siis toki pitäisi miettiä, että kenelle annan ääneni presidentinvaaleissa. Ei oikeastaan hajuakaan. Eilen tein vaalikoneella testin ja se käski äänestää Haavistoa. Politiikka ei oikeastaan kiinnosta minua pätkääkään, joten senkin takia on vaikeaa tälläinen. Aina olen kuitenkin äänestämässä käynyt. Ja eilen jopa hetken katselin jotain vaalikeskustelua televisiosta. Vaan eipä siitä paljoakaan irti saa tälläinen tavallinen tallaaja. :)

Ja sitten on toinen asia mikä aiheuttaa nyt juuri paljon enemmän päänvaivaa mitä noi vaalit. Nimittäin huomasin eilen illalla, että tähän ihan meidän lähelle on tullut myyntiin talo, joka olisi lähes täydellinen meidän perheelle. Lisätilalle ois käyttöä ja koululainen kaipais omaa huonetta. Sijainti on loistava, piha ja varastotilat on hyvät ja sisälle ei tarvitse kovalla kiireellä tehdä mitään. Tietysti siellä on jotain mihin haluaisin muutoksia, mutta sellaista ajan kanssa hoidettavaa kuitenkin. Remppakammoiselle loistava kohde. :)

Toisaalta mietityttää se, että halutaanko ottaa lisää lainaa nyt,kun minä teen vielä vajaata työviikkoa. Ja haluaisin edelleen tehdäkin niin ja ainakaan nykyisessä työpaikassani ei ole tällä hetkellä edes mahdollista tehdä täyttä viikkoa. Mutta olisi se vaan niin ihanaa saada lisätilaa lapsille ja kunnolliset kodinhoitotilat. :)

Ehkä me kuitenkin menemme katsomaan sitä niin ei jää kaivelemaan mikään. :)

Sitten arkisempiin juttuihin. Tänään on pojalla koulun jälkeen röntgen. Otetaan oikomishoitoa varten kuvat. Ensi viikolla tehdään ne muotit suuhygienistillä ja helmikuussa on suunnittelukäynti oikojalla. Poikaa jännittää, pelottaa, hirvittää... Ja ei se ihme ole. Muistan itse hyvin selvästi miten paljon pelkäsin aikoinaan, kun itse sain raudat. Enkä olisi missään nimessä halunnut niitä. Kurjaa on, vaikka miten tarpeellista olisikin.

Ja eskarilainen viettää tänään vapaapäivää. Tytöltä lähti eilen illalla ääni ja kurkku on kuulemma karhea ja kipeä. Hiukan yskiikin. Kuumetta ei kuitenkaan ole ollut ainakaan toistaiseksi. Toivottavasti menee pian ohi. Mulla oli tänään onneksi vapaapäivä niin ei tarvinnut miehen olla pois töistä. Meillä tehdään siis aina niin, että jos lapset on sairaana niin mies on heidän kanssaan kotona. Onnistuu paljon helpommin niin kuin se, että minä alan perua ja siirrellä asiakkaitani. Onneksi on mahdollista tehdä näin. Ja onneksi on lapset olleet tosi terveitä. Vaikka tätä ei saisikaan ehkä kirjoittaa, kun sitten se voi kostautua. ;) Mutta siis terveitä on lapset ja uskon, että yksi hyvä tekijä on se että meillä juodaan gefilus maitoa. Ja sen lisäksi napsitaan säännöllisen epäsäännöllisesti muutenkin maitohappobakteereita näin talvella.

Viikko sitten tein muffinseja pojan lentopalloturnaukseen. Kanttiiniin myytäväksi siis. Pyysivät muffinseja ja sitten sain idean vähän koristella niitä. Mulla on valitettavasti laittaa tähän nyt vain yksi kuva, kun en muista kuvista jaksanut tähän hätään poistaa niitä joukkueen nimiä enkä viitsi laittaa sellaista kuvaa tänne missä se näkyy. :)

Eli valkosuklaamuffinseja (isoja sellaisia) ja päällä kermavaahtoa, strösseleitä ja vaahtokarkkimassasta tehtyjä lentopalloja. Värit tarkastin netistä niin meni noi raidat oikein. Yhdessä keltaisessa raidassa luki siis joukkueen nimi. Sen takia kuvassa on vähän tuollaista "söhryä" noissa keltaisissa raidoissa. Hyvin olivat tehneet kauppansa. :)


Nyt täytyy mennä tekemään ruokaa niin ehditään sitten ajoissa sinne röntgeniinkin ja muitakin asioita on tänään vielä asialistalla hoidettavana. Eli näihin tunnelmiin tällä kertaa.

-Nanne-

1 kommentti: