sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sitkeä sydän joka lyö...

Sitä ja muita Juha Tapion aivan ihania kappaleita on kuunneltu koko viikonloppu. Olin perjantaina Juha Tapion keikalla ja oli kyllä livenä juurikin niin ihana mitä saattoi odottaa. Tähän asti olen arponut, että raaskinko ostaa liput Kipinöitä-kiertueen konserttiin, mutta perjantain jälkeen en voinut muuta kuin ostaa ne.

En vain vielä tiedä kenen kanssa menen. Kaksi lippua siis ostin. Mies sanoi, että tulee jos välttämättä tahdon tai en keksi ketään muuta. Kavereista on helppo houkutella joku, mutta nyt meidän on tuo 6,5v tyttö niin hurmaantunut näistä kappaleista, että hän toivoo pääsevänsä sinne. Pitää siis miettiä. Toisaalta eräs kaverini on miehensä kanssa tulossa sinne ja ollaan melkein vierekkäisillä paikoilla niin saan heistä aikuista seuraa ja toisaalta olisi tytölle hieno kokemus päästä äidin kanssa kahdestaan tuollaiseen konserttiin. Mutta se on siis vasta maaliskuussa niin tässä on vielä aikaa pohtia. :)

Tänään olen leiponut jouluksi muffinseja sekä siivoillut niin, että huomenna voin vain heittää matot pihalle ja pestä lattiat. Vessan jynssäsinkin jo, mutta se pitää tietysti vielä luututa aatonaattona uudelleen.

Nyt kuppi kuumaa teetä, leffa ja sohva.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti