sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Siivoilua ja sisustusta

Aamulla nukuin pitkään, kun tuntui univelkaa olevan. Noustessani katselin ympärilleni ja mietin, että pitäisikö ryhdistäytyä sunnuntain kunniaksi ja heittää matot pihalle. Koko viikon olen ollut vain töissä ja töiden jälkeen heti treenaamaan. Ei pahemmin siis ehtinyt eikä edes jaksanut iltaisin enää mitään siivoilua.

Siispä tuumasta toimeen ja matot pihalle. Ei siinä kauaa nokka tuhise, kun porukalla tehdään. Ja siistiä tuli. Otin muutaman kuvan keittiöstäkin, kun eilen kävin hakemassa Green Gaten vahakangasta kaitaliinoiksi. Olen päätynyt käyttämään noita vahakankaasta tehtyjä kaitaliinoja, kun ne on näin lapsiperheessä helppo putsata. Koko pöytää en tahdo peittää liinalla ja tabletit vain seilaa epäsiistin näköisesti ja jotain tahdon kuitenkin ettei ole ihan paljas pöytä.

Hintaa tuolla GreenGaten vahakankaalla oli 32e/m ja sen takia tässä muutaman viikon pyörittelin asiaa mielessäni,että raaskinko ostaa. Mutta kun en muualtakaan löytänyt edes mitään läheskään vastaavaa ja mieleistä niin luovutin. Ja olen tyytyväinen. Nämä on nyt aivan ihanat!



Aiemmin viikolla posti toi pari muuta ostostani ja ne sopivat ihan täydellisesti näihin uusiin kaitaliinoihin ja jo aiemmin ostamiini verhoihin. Eli tälläinen sisustuspussukka...


...ja muovipussipiilo.


Siivouksen jälkeen päätin palkita itseni parilla kupilla kahvia ja pakastimesta löytyi lapsillekin sopivaa jälkkäriä.


Tälläisiä juttuja tällä kertaa. Nyt saa nauttia siististä kodista ja huomenna, kun on vapaapäivä niin ei tarvi murehtia sitä, että pitäisi siivotakin vaan voi touhuta jotain paljon mukavampaa.

-Nanne-

2 kommenttia: