perjantai 17. helmikuuta 2012

Aikainen aamuherätys

Herätyskello soitti 4:15 ja töissä oli määrä olla 5:30. Vanhojentanssikampauksia ohjelmassa siis. Heräilin koko yön tunnin välein, mutta olin silti ihan pirteä herätyskellon soidessa. Mielenkiintoisesti se kroppa aina toimii noin, kun on jotain tärkeää ja vaikka ei unta saakaan tarpeeksi niin silti sitä vaan jaksaa. Illalla voi sitten tulla kyllä aikaseen väsy.

Mutta kiva työpäivä, kun oli paljon jännittyneitä nuoria naisia liikenteessä. Ja kampauksia on aina kiva tehdä. Yhdet kynnetkin oli tänään. Piti niistä kuvakin ottaa, mutta unohtui lopulta kuitenkin. Mutta tässä kuva missä kynnet samanlaisella koristelulla mikä tämän päivän asiakkaalle tuli. En olekaan tänne aiemmin vielä kynsikuvia laittanut.


Syksyllä kävin tuon Professionailsin kynsikoulutuksen ja kiva on ollut tehdä kampaamotöiden ohessa kynsiäkin. Tuo vähän vaihtelua työpäiviin. Ja paljon noita kynsiä saakin tehdä.

Toissailtana tein kaverin pyynnöstä taas kakkukoristeen. Se menee hänen eläkkeelle jäävän työkaverinsa kakkuun. On s-marketissa ollut kassavastaavana ja kaveri toivoi siis kassakonetta kakun päälle. Otan vielä parempiakin kuvia, mutta tässä jotain mitä otin heti,kun sain koristeet kuivumaan. Oudosti taas kuvissa mielestäni jotain heijastumia mitä ei itse koristeissa kuitenkaan näy. Melkoinen näpertäminen oli tuossa kassakoneessa. Kolikoista tuli mielestäni hauskoja.



Korien virkkaamistakin jatkoin, mutta loppui kude kesken ja pääsen vasta ensi viikolla ostamaan lisää eli nyt täytyy pitää pieni tauko. Ehkä ihan hyväkin ja sain eilen siivottuakin, kun olin pakotettu tekemään jotain muutakin.



Nyt kuppi kahvia ja sohvalle hetkeksi huilaamaan ennen pojan lentopallotreeneihin lähtemistä.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti