tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ihana kevätaurinko!

Aurinko lämmittää jo ihanasti ja aamuisin huomaan herääväni taas paljon pirteämpänä, kun ei ole pilkkopimeää. Tänään on vaihteeksi vähän kylmempi pakkaspäivä, mutta kauniisti paistaa silti.

Eilen illalla valittelin,että meillä on kylmä. Ja eihän minua toki kukaan uskonut, kun valitan kuulemma aina sitä kylmää. Hetken päästä oven taakse ilmaantui kuitenkin naapuri (asumme paritalossa) ja kysyi, että toimiiko meillä patterit. No eipä toimineet ei. Mies siitä lähti asiaa tutkimaan ja nopeasti oli todettu, että öljy on päässyt loppumaan odotettua nopeammin. Kävi heti hakemassa 20litraa yötä vasten, jotta saatiin asunnot lämpimiksi ja lämmintä vettä. Tänään sitten lisää. Kaksi kylmää talvea taas niin kului vaan nopeammin mitä osasi edes arvata.

Viikonloppuna mulla oli projektina tehdä kaverin vauvalle ristiäiskakku. Sain touhutakin ihan rauhassa, kun lapset oli anoppilassa yökylässä ja mies kavereineen harrastamassa lautapelejä koko viikonlopun. Ja kerrankin osasin myös ottaa rennosti eli en alkanut siivota tai muuten vain häärätä tuon kakunteon lisäksi. Kävin lenkillä ja sen jälkeen jumppailin television äärellä tunnin verran. Ihana oma rauha nostella painoja. Launtai-iltana täytin kakun ja sunnuntaina aamupäivällä koristelin sen. Kakkupohjan ja koristeet tein jo viikolla aiemmin valmiiksi. Tässä kuvia kakusta.




Sunnuntaina,kun muut kotiutuivat niin lähdimme melkein heti lasten hiihtokisoihin. Esikoiselle ei ollut niissä enää sarjaa, mutta tytöt hiihtivät. Pienempi tosin jännitti ja ujosteli ihmispaljoudessa niin, että ei oikein hiihto kulkenut. Hauskaa oli silti ja kuuma makkara maistui kauniissa auringonpaisteessa älyttömän hyvältä.


Seuraava postaukseni tuleekin varmasti koskemaan tänään aamulla hakemaani kirjoituslipastoa. Tai sekretääri/klaffilipasto... millä nimellä kukakin sen tuntee. Siitä kuitenkin vasta jahka saan sen autonperästä sisälle ja valittua paikan sille. En millään malttaisi odottaa, mutta pakko saada kantoapua sen kanssa.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti