sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Vapaa sunnuntai - ihanaa!

Mies lähti lasten kanssa koko päiväksi esikoisemme kummisedän perheen luo. Ajomatkaakin on reilun tunnin verran ja aikovat olla siellä ihan iltaan asti. Eli minä saan nauttia ihanasta rauhasta koko päivän.

Aamupalaksi teki mieli jotain raikasta. Kahvin lisäksi siis tietysti. Päädyin lopulta ihan vain maitorahkaan ja ananakseen.


Nyt sitten ihmetelen, että mitä sitä tekis koko päivän. Meinasin ensin lähteä kävellen kirpparille (meillä on siis vain yksi auto ja se on nyt miehellä) mutta tuolla käy niin kova viima etten taida viitsiä. Vaatehuone pitäisi siivota ja nyt olis siihen loistavasti aikaa eli jos vaan suinkin saan puhtia niin sen aion tehdä. Muuten täällä onneksi onkin siivottu.

Jotain treeniä haluan ehdottomasti tähän päivään. Tuossa kuntokeskuksessa missä käyn niin ei vaan valitettavasti tänään ole kuin pumppia ja minähän en pumppiin mene. En tykkää. Toisella keskuksella olis combattia eli ehkä sinne. Mutta se on siis vasta joskus illalla.

Olen myös vakaasti päättänyt, että tänä kesänä mulla on lihaksikkaammat käsivarret. Yritän välillä aina asettaa tuossa treenaamisessa jonkun tavoitteen itselleni ja nyt kohteena on siis käsivarret. Salilla en käy, ainoastaan noilla ryhmäliikuntatunneilla. Mutta jumppailen paljon myös kotona, jos en pääse jonain päivänä tunnille ja tässä kohtaa siis nyt huomioidaan ne käsivarret. Painoja löytyy kyllä kotoa. Olen nyt tehnyt tällä viikolla kaksi treeniä tämän fitin ohjeen mukaan ja tänään teen sitten kolmannen setin.

http://www.fit.fi/trash/kiinteat-kasivarret/2235

Tuohon teen lisäksi vähän sekalaisesti sitten milloin mitäkin jumppapallolla ja erilaisia vatsalihasliikkeitä ja lankkusarjoja.

Illalla on luvassa silmänruokaa, kun Subin sunnuntai-illan leffaksi oli vaihdettu Bodyguard. Ehdin juuri yhtenä päivänä miettiä, että mahtaako se tulla pian telkkarista, kun Whitney Houston kuoli ja nyt se oli sitten vaihdettu toisen leffan paikalle. Monta kertaa olen nähnyt, mutta aina se on vain yhtä ihana. Eli aion katsoa.

Nyt aion vielä hörppiä kahvia ja kerätä energiaa siihen vaatehuoneen raivaukseen.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti