tiistai 7. helmikuuta 2012

Tekstiiliurheilua ja sitä urheilua

Tänään töiden jälkeen taas nopsa vaatteiden vaihto kotona ja siitä samantein cxworxiin. Ihana keskivartalon tehotreeni. Toimii parhaiten jonkun toisen tunnin ohella, mutta tänään en ehtinyt spinningiin niin oli pakko tyytyä tuohon. Tosin kun kunnolla tekee niin toi 30min tuntuu kyllä sekin jo.

Huomenna onkin luvassa se viikon paras tunti eli combat. Se on kyllä niin täysin vienyt sydämeni. Ja pian tulee jo uudet ohjelmatkin. Tällä kertaa on tämä pätkä mennyt hirmu nopeesti. En ole ehtinyt kyllästyä oikeastaan laisinkaan. Monesti sitä ohjelman vaihtuessa on jo kypsä ja kaipaa uudenlaisia kuvioita. Mutta kyllä sitä taas tulee uudenlaista virtaa silti siitä, kun ohjelma vaihtuu.

Ja kevätaurinko paistaa ja mieli halajaa taas kaikkia uusia treenivaatteita. Yhden Niken treenitopin ostinkin jo muutama viikko sitten ja se on niin herkullisen ihana. Harmi etten pysty nyt ottamaan siitä kuvaa tähän.

Combat on vienyt sydämeni, mutta on ihanaa fiilistelyä pukea tunnille jotkut tosi herkut fight shortsit ja tietysti käsisiteet pitää olla. Osoitteesta holtz.valmiskauppa.fi olen tilannut itselleni kahdet shortsit ja asiaankuuluvat käsisiteet. Ja vaikka ne monia (yleensä miehiä) huvittaa ja naurattaa niin kyllä niistä vaan saa ihan eri tavalla potkua niihin tunteihin. Pääsee paremmin tunnelmaan ja tulee iskuihin voimaa.




Ensimmäiset shortsit on ehdottomasti suosikit! Ostin ne juuri joulunalla ikäänkuin joululahjaksi itselleni. Olin kytännyt jo pidemmän aikaa, että niitä tulisi myyntiin tuonne ja iskin heti kiinni, kun näin ne. Vanhemmat shortsit onkin jääneet sen jälkeen vähän varapöksyiksi.

Kyllä kivoilla treenivaatteilla saa piristystä ja uudenlaista intoa aina liikkumiseen, vaikka muutenkin olisi himoliikkuja. Ja kun paljon käy tunneilla niin mielellään sitä satsaa hyviin vaatteisiin. Olen kyllä todennut, että huuto.netistäkin tekee hyviä löytöjä silläkin puolella. Paljon on tullut sieltäkin tehtyä edullisia hankintoja.

Ja vielä tähän loppuun kerrottakoon, että koiruuskin voi oikein hyvin. On taas alkanut leikkiäkin ja ruoka maistuu tosi hyvin. Eilen illalla oli jo niin hyvä ilma, että viihtyi vähän pidempään ulkonakin. Nyt siellä oli taas kiristynyt pakkanen ja iltapissa piti hoitaa nopeasti. Eilen tuli oikein kyyneleet silmiin, kun koira iltalenkin jälkeen tuli intoa puhkuen sisälle ja etsi nopeasti lelunsa ja tahtoi leikkiä. Ei tuo meidän vanhus enää kovin usein eikä varsinkaan kovin pitkään leiki, mutta aina se on yhtä iso ilo nähdä, että jaksaa kipittää lelun perässäkin välillä. Kunpa vain näitä hyviä päiviä nyt olisi sitten vielä paljon paljon edessä hänelläkin.

Hammaspesun kautta nukkumattia moikkaamaan...

-Nanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti