sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ei mitään järkevää

Kyllä maistui uni tänään. Heräsin vasta puoli kahdeltatoista! Tai olin tietysti herännyt sitä ennenkin muutamaan otteeseen,mutta unta piisasi sinne asti. Ja laiskotti senkin jälkeen. Istuin koneella juomassa "aamukahviani" enkä meinannut saada aloitettua mitään. Ei onneksi niin kauheasti tarvinnutkaan.

Ruuanlaittoon pääsin lopulta ja tein vieläpä oikein jälkiruokaherkkuakin tällä kertaa. Uusimmassa Kotivinkissä oli ohje miten maitojauheesta saa tehtyä uunijuustoa ja sitä piti päästä kokeilemaan, kun maitojauhettakin sattumalta oli valmiina kaapissa. Ja hyväähän tämä oli. Lapset tykkäsi myös kovasti ja nuorimmainen kauhoi pelkkää uunijuustoa ilman marjoja ison satsin.



Kokeilkaa ihmeessä muutkin! Tässä ohje:

6dl vettä
4 dl maitojauhetta
2 kananmunaa

Maustetaan ripauksella suolaa tai 2rkl vanijljasokeria ja 3rkl sokeria. Kaada uunivuokaan ja paista 150 asteessa 45min. Meillä tehtiin tänään siis tuota sokerisempaa versiota. Pitää seuraavaksi koittaa miltä maistuu suolaisempi versio.

Illalla menin vielä salille ja kyllä oli taas tehokasta. Pian pitäisi hankkia uusi saliohjelmakin niin saa vähän vaihtelua siihen puuhaan.

Vielä tuore kuva meidän karvakuonosta,joka tuli keittiöön myös nuuhkimaan uunijuustoa. <3




Aurinkoisempaa kesäviikkoa toivoen!

Nanne




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti