perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kiirettä ja lorvailua

Pienen tauon jälkeen taas vihdoinkin saan aikaiseksi kirjoittaa tänne. Eli kiirettäkin on piisannut ja sitten, kun olisi ollut aikaa kirjoittaa niin olenkin vain lorvinut enkä ole jaksanut alkaa naputella.

Lupasin kuvia uudesta hankinnastani minkä löysin facebookin-kirpparilta. Olin haaveillut valkoisesta kirjoituslipastosta jo jonkun aikaa ja nyt vahingossa törmäsin sellaiseen. Toiset käyttävät tästä nimitystä sekretääri tai klaffipöytä. Minusta aivan ihana ja lapset tykkäsivät tosi paljon. Eteen liukuu kansi päälle ja tavarat menee piiloon. Vielä vähän tuon "sisustaminen" kesken, mutta tässä siis kuvia.



Tein viime viikonloppuna myös kivan löydön, kun menimme nopsaan käymään tuossa paikallisella ABC:llä. Minun piti jo joku aika sitten netistä tilata tälläinen ovistoppari,mutta jostain syystä se vain jäi. Tämä on kuitenkin aivan ihana. Kesällä sitten tarpeellisempi kuin nyt, mutta pakkohan se oli ostaa kun sellainen käveli vastaan.


Vähän pitää leipomisistakin puhua tässä postauksessa. Mielessä ollut, että pitää testata sellaisen banoffeen tekoa ja nyt naistenpäivän kunniaksi päätin leipoa makeaa sekä oman työpaikan naisille että myös mieheni työpaikalle. Ja oli kyllä tosi hyvää, vaikka pelkäsin hiukan sitä miten makeaa on. Ja banaani on aina sellainen mikä arveluttaa leivonnaisissa, mutta jopa mieheni tykkäsi tästä, vaikka ei voi sietää banaania. Tämä on tosi nopea tehdä ja aineet voi pitää varulta kaapissa,jos tulee yllätysvieraita. Koristeluun en ehtinyt panostaa yhtään aamukiireessä ja raastin siis vain nopsaan maitosuklaata noiden kakkujen päälle.


Ja vielä tämän viikon kohokohdasta pakko hehkuttaa! Nimittäin siitä, että olin Juha Tapion Kipinöitä konsertissa meidän 6vuotiaan kanssa. Aivan ihana konsertti. Illasta nautti niin äiti kuin tytärkin. Muistoksi saatiin vielä nimmarit. Yhteiskuvaan tyttö ei halunnut, kun ujostutti liikaa. Olen kuvasta "sutannut" meidän nimet pois. Toisen kortin omisti pikkusiskolle, joka myös tykkää kuunnella Juha Tapion kappaleita. Ostin myös uuden levyn sieltä ja pyysin siihenkin nimmarin. Uusin levy löytyikin jo kotoa, mutta toi kokoelmakin on kiva.



Nyt kutsuu suihku. Pitkä työpäivä ja ihan räätynyt olo jo. Työkaveri ilmoitti aamulla olevansa kipeä ja osa hänen asiakkaistaan mahdutettiin minulle ja jäin vielä ylitöihinkin. Kiva päivä,mutta kiirettä piisasi. Huomenna onkin taas vaihteeksi rakennekynsiä enemmän kuin kampaamopuolen työtä. Vaihtelu virkistää.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti