tiistai 10. huhtikuuta 2012

Synttärihulinaa

Kuopuksen 4v syntymäpäivä oli jo viikko sitten, mutta juhlat juhlittiin nyt pääsiäisenä. Ehti paremmin itse keskittyä leipomistouhuihin, kun oli vapaita ja tuntui sopivan tuo 2. pääsiäispäivä kaikille hyvin. Ei ollut kukaan kehitellyt mitään isompia menoja.

Ja luonnollisestikin toi pääsiäinen valikoitui myös juhlien teemaksi. Pidemmittä puheitta kuitenkin itse asiaan eli tässä on kuvia kakusta ja muista herkuista.




Muffinseihin oli tarkoitus pursottaa myös tuota "ruohoa", mutta kermavaahto pääsi pehmiään niin ettei siitä enää saanut onnistunutta pursotusta sillä tyllalla eli tein tuollaisen perinteisemmän, mutta en laittanut ihan koko päälistä kuoruttaen kermalla.


Tässä näkyy vielä jotain muita tarjoiluja:


Nyt on lapsilla suklaata syötävänä. Tosi monet vieraista toi yllätysmunia ja muita herkkuja. Kahdella isommalla on tässä lähiaikoina nimpparitkin niin hekin saivat pieniä muistamisia muutamilta.

Vielä yksi kuva,mutta se ei ole juhlista. Posti toi tänään minulle tälläisiä sydämiä. Ostin tuollaiset "kädet" ja "vieras" tekstillä olevat pehmosydämet vessaan pari viikkoa sitten ja laitoin niiden tekijälle sähköpostia ja kyselin, että jos saisin sellaiset samanlaiset vielä lasten nimillä. Onnistuihan se ja minusta nämä ovat tosi ihanat. Suttasin kuvasta lasten nimet pois,mutta idea selviää kuitenkin.


Nyt kuppi teetä ja käperryn sohvalle lämmittelemään. Tuntuu, että paleltaa jatkuvasti. Onneksi loppuviikolle on taidettu luvata lämpenevää. Saisi jo tulla kunnon kevät ja ihanat lämpimät ja aurinkoiset ilmat.

1 kommentti:

  1. Onpa hyvän näköinen kakku. Ja nuo sydämet on tosi kauniit. Itse olen myös mielessä joskus pyöritellyt, että voisi sydämiä ommella samaan tarkoitukseen, mutta niin kuin moni muukin asia, niin on jäänyt ihan vaan ajatuksen tasolle :)

    VastaaPoista