keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Mistä tätä vettä oikein riittää?!?!

Kyllä nyt on oikein kunnolla syksy. Aina vain riittää tota vettä ja on niin synkkää ja pimeää. Otin oikein taskulampun tänään illalla, kun päästin koiran pissalle. Tuntui ettei siellä näe eteensä yhtään. Ja aivan kaatamalla sataa nytkin.

Meillä oli eilen 8v hääpäivä ja samalla myös 17v vuosipäivä. Yhteisiä vuosia on siis jo aika mukavasti kertynyt, vaikka itsellänikin ikää vasta 33vuotta. Esikoinen oli 1v3kk,kun menimme naimisiin. Hain meille eilen työpäivän jälkeen leivokset ja sitten istuimme koko perhe sohvalle syömään niitä ja katselemaan dvd:ltä meidän häitä. Eipä ole pahemmin sitä dvd:tä tässä viime vuosina katseltukaan, mutta oli oikein kiva katsoa sitä taas pitkästä aikaa. Tosin omaa ääntä on aina yhtä kauhea kuunnella. Ihmeellistä piipitystä omasta mielestä.

Maanantaina menin ensimmäisen kerran flunssailun jälkeen taas puntille. Ja oli se hirveää! Kädet vaan tärräs ja tuntui, että kaikki voimat on huvenneet jonnekin. En tehnyt kaikkia sarjoja, kun pelkäsin repiväni itseäni liikaa. Tiistaina menin taas ja se tuntuikin jo vähän paremmalta. Ei vielä ihan normaalin hyvältä, mutta ei nyt ihan siltä kuin olisi turpiinsa saanut. Tai maanantaina oikeastaan tuntui siltä, että pääsisi helpommalla jos vaan ottais joltain turpiinsa. Niin paljon se flunssa vie voimia, vaikka ei edes kuumetta ollut.

Tänään oli vapaapäivä ja suuntasin kuopuksen kanssa aamulla perhekahvilaan. Se on ihan ehdoton juttu, jos vapaa osuu keskiviikolle. Mukava oli taas turista kaikkea hyvien kavereiden kanssa ja nautiskella samalla rauhassa kahvia.

Perhekahvilan jälkeen menin kangaskauppaan etsimään lastenhuoneisiin sopivia verhokankaita. Tytöille löysin parikin vaihtoehtoa aika nopeesti ja juuri sellaisia mitä olin suunnitellutkin. Pojalle taas ei meinannut löytyä mitään ja meinasin jo lähteä pois, mutta sitten silmiini osui kangas mitä olin jo aiemmin katsonut ja yhtäkkiä tajusin, että siinähän se on. Pojan huoneeseen tulee sellainen iso sisustustarra missä on lentopalloilija ja verhokankaan kuviointi luo tietynlaisen illuusion lentopallosta. Mielestäni ainakin. Siinä on palloja kuvioina ja väritys on juuri oikea ja mielestäni pallot näyttävät olevan juuri sopivalla tavalla liikkeessä niin, että se sopii aivan täydellisesti huoneeseen. Tai näin ainakin toivon.

Iltapäivällä istuskelin sohvalla läppärin kanssa ja pyörin netissä ja välillä lueskelin hetken Kaksplussaa ja taisin jopa pikkaisen torkahtaakin siinä. Illalla sain kuitenkin aikaiseksi vielä hiukan siivoiltua ja tein jopa huomiseksi ruokaa valmiiksi. Saa sitten evääksikin huomenna. Kasvisgratiinia kanasuikaleilla. Herkullista, vaikka lapset ei olekaan ihan samaa mieltä.


Nyt vielä kupillinen höyryävän kuumaa teetä ja sitten sänkyyn sen samaisen Kaksplussan kanssa. Hetken jaksaa vielä lukea ennen nukkumaanmenoa.

-Nanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti